Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3 Slideshow Image 1 Slideshow Image 2 Slideshow Image 3
 • Események

  A D’Avantage menüjében az eseményszervezés a desszert. Mesterszakácsként minden lendületünkkel, kreativitásunkkal és pontosságunkkal a PR termékek legdinamikusabbjára, az eseményszervezésre koncentrálunk. Az ügyfél mondanivalója sokszínű és egymást kiegészítő elemekkel kerül közlésre, melyek a végső cél, az esemény sikerét szolgálják, kiemelve a cég szándékait és céljait.

  részletek...
 • PR – Public relations

  A PR a leghatékonyabb módja annak, hogy célközönsége számára egy arculatot, ismertséget és hírnevet szerezzen magának ügyfelünk, valamint jelenléte érezhetővé váljon a megcélzott piacon. A PR összetett fogalom: tartalom, nyelvezet, kommunikációs csatorna és üzenet közvetítő az ügyfelek számára; választ ad a Ki?, Mi?, Hogyan?, Hol?, Miért? Kinek? kérdésekre.

  részletek...
 • Image, arculat

  A vizuális identitás ural minden más PR tevékenységet; ez az első, mely felhívja a figyelmet, felkelti a kíváncsiságot a tartalom iránt, valamint érdeklődést ébreszt az ügyfélben. A vizuális hatás és annak minden technikai vonzata ( design, szín, forma, betűtípus, auio-vizuális, nyomtatás) képes egyetlen képpel egy cég vizióját elővetíteni.

  részletek...

Rólunk

D’Avantage Consult. Fiatal, kreatív és lelkes csapat vagyunk; a kommunikació és PR dinmikus világa iránti vonzalom az, ami bennünket meghatároz. Tapasztalatunk és eddigi eredményeinkből epítkező hírnevünk arra bátorítanak, hogy újabb kihívásokat keressünk.

A kategorizálást és előítéleteket nem szeretjük. Hiszünk az egyéni potenciálban, irodánk portfóliójában szereplő eredményekhez és megvalosításokhoz csapatunk minden tagja hozzájárul ötletivel és tudásával. Nálunk nincsenek jó vagy rossz ötletek, csupán ötletek vannak, melyeket ügyfeleink számára sikeres projektekké alakítunk. .

​​ Komplex tanumlányi hátterünk átöleli a PR, a kommunikáció valamint az ezekkel rokon szakterületeket, újabbnál újabb kihívások és újító megoldások keresésére ösztönöz. Előnyünkre vált és segítségünkre van ügyfeleink elvárásaihoz való szakmai alkalmazkodó készségünk. Megrendelőinkkel együtt tanulunk, minden új projektünkkel növekszünk és fejlődünk, úgy egyénileg, mint csapatként; így az idő kerekét mi forgatjuk.

​​ Felkérjük, ossza meg velünk elképzeléseit, mi pedig megtaláljuk a lehető leghatékonyabb módját annak, hogy életre keltsük.

Feature Icon
DANA MAIER
NV-Area PR Manager

Szenvedélye az olvasás és a kreatív írás, egy gyönyörű kisfiú édesanyja, szereti a természetet és az utazást. A kommunikáció és ügyfélkapcsolatok terén szerzett tapasztalata Dana erőssége. A sajtótájékoztatók, újságcikkek, reklám szövegek, a közösségi media-tartalmak mind az ő egyéni stílusát tükrözik.

Email: dana.maier@davantage.ro

Feature Icon
RALUCA MARCU
E-Area PR Manager

A PR területét érintő széleskörű tanulmányai, a szakmában szerzett tapasztalata valamint az eseményszervezés és esemény management iránti elkötelezettsége az, ami Raluca névjegyét fémjelzi. Ő gondolja ki projektjeink stratégiáját valamint találja meg a terv sikeréhez szükséges megoldásokat. Szaktudása és kitűnő szervezőkészsége révén ő a csapat mozgató rugója.

Email: raluca.marcu@davantage.ro

Feature Icon
ALINA SOREANU
S-Area PR Manager

Stabilirea exactă a cotelor, potrivirea machetei și asamblarea proiectului. Aceste etape sunt mereu valabile și de urmat pentru a finaliza orice proiect. Alina își proiectează cu atenție fiecare pas, îl calculează și urmează apoi traseul cel mai eficient, inovativ și profitabil pentru fiecare afacere, pe care o ajută să crească.

Contact: alina.soreanu@davantage.ro

Feature Icon
DAN VLĂDEA
Managing Partner

2004-ben Kolozsváron létrehozta a D’Avantage Consult irodát, egy fiatal, dinamikus de ugyanakkor megbízható céggel növelvén az erdélyi PR szolgáltatások színvonalát.

Dan PR-ról alkotott elépzelésében központi helyen a kommunikáció szerepel, szerinte egy versenyképes piacon ez kiemelt fontosságú és egyben a siker kulcsa is.

Email: dan.vladea@davantage.ro

Feature Icon
SONIA SCHIAU
PR Account Executive

Minden sikeres kampányt részletes kutatómunka előz meg. Sonia erőssége a kutatómunka és a kutatás eredményeinek szakszerű beépítése a PR és közösségi media- kampányokba.

Email: sonia.schiau@davantage.ro

Feature Icon
ALEXANDRA POJAR
PR Account Executive

Alexandra reprezintă aerul nou și proaspăt din mix-ul D’Avantage. Abolventă atât a Facultății de Drept cât și a celei de Relații Publice și Comunicare, reușește să combine perfect gândirea pragmatică cu entuziasmul, astfel reușind mereu să aducă un suflu nou lumii PR-ului.

Contact: alexandra.pojar@davantage.ro

Feature Icon
GABI BARBUR
Webdev Manager

Cu ajutorul cunoștințelor sale în domeniul de web development, am reușit să dezvoltăm o gamă largă de proiecte. Când vine vorba de realizat site-uri, aplicaţii web sau media, SEO tracking si optimizare online, soluțiile cele mai mai potrivite sunt oferite de Gabi.

Contact: consult@davantage.ro

Feature Icon
MIRCEA POP
Tech-IT Manager

Eficiența, promtitudinea și profesionalism. Avand in spate o multitudine de conferinte, congrese ori petreceri tematice si aniversare, garantează succesul tehnic al oricărui eveniment PR.

Contact: consult@davantage.ro

Szolgáltatásaink

A D’Avantage Consult ügyfelei számára teljeskörű PR szolgáltatást és szaktanácsadást nyújt, melyek hozzájárulnak a vállalkozás fejlesztéséhez, valamint érezhetőbbé teszik a cég jelenlétét. A kommunikáció és a hírnév két nélkülözhetetlen elem, melyek nélkül egy cég versenykörnyezetben nem tud meglenni. A D’Avantage segít az Ön célközönségére hatni, kreatív stratégiái, hatékony kommunikációs eszközei valamint az ügyfél szükségletei iránt való nyitottsága révén.

Public relation

PR kampányok koncepciója, megalkotása és kivitelezése

Hírnév erősítés, ügyfél-lojalitás mélyítése, arculat reklámozás, média lefedettség, pozicionáló stratégiák, szinten tartási kampányok, célközönség érdeklődésének erősítése illetve szinten tartása, stb.

Sajtó nyilatkozatok, újságcikkek, bemutatók, hírek

Sajtónyiltkozatok kidolgozása és megírása, közlemények eljuttatása a helyi, regionális, nemzeti lefedettségű illetve szaksajtóhoz, megjelenések követése valamint a tendenciák szerinti jelentések elkészítése besorolás szerint ( pozitív, negatív, semleges); újságcikkek tartalmi szerkesztése, hírek és bemutatók

Sajtó- és médiakapcsolatok

Sajtó- és médiakapcsolatok menedzselése, interjú anyagok előkészítése és konzultáció; sajtó- és médiamegjelenés, nyilvános beszédek.

Vállalati kommunikáció (belső kommunikáció)

Rendszeren belüli kommunikáció fejlesztése: stratégiák és menedzsment, a belső kommunikáció eszközeinek menedzsmentje: belső publikációk szerkesztése, képzések és csapatépítő tréningek, belső hangulat és szervezettségi fok felmérése és kutatása.

Krízis kommunikáció

Krízishelyzetek kommunikációs menedzsmentje; konzultáció és megelőző stratégiák kidolgozása; szervezeti-, kommunikációs-, arculati-, mediatizálási- krízishelyzetek helyreállítása és menedzsmentje.

Sajtó- és médiafigyelés

Helyi, regionális, nemzeti és szaksajtó- valamint médiafigyelés: nyomtatott és online sajtó, rádió, tv, blogok; elemzés és jelentés készítése tendenciák szerint: pozitív, negatív illetve semleges.

Piac- és közvélemény-kutatás

Kutatási eszközök meghatározása és alkalmazása (audit, kerdőív, kísérlet, közvélemény-kutatás, megfigyelés, interjú, fókusz-csoport, tartalom elemzés); adatgyűjtés és elemzés; kutatási zárójelentés szerkesztése.

Társadalmi felelősségvállalás (CSR)

Társadalmi felelősségvállalási stratégiák kidolgozása és alkalmazása; CSR típusú események megtervezése és a szervezésben nyújtott segítség.

 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop
 • desktop

Események

Eseményszervezés – koncepció, tervezés, kommunikáció és támogatás.

Sajtótájékoztató, Céges rendezvények, Nyitott Kapuk Napja, Termék/Szolgáltatás bemutatók, Konferenciák, Kongresszusok, Szimpóziumok, Szemináriumok,Vásárok és Kiallítások, Bemutatók, Workshopok, Adománygyűjtések, Kerekasztal- beszélgetések, Road Show, Fesztiválok, Speciális események

Online PR

- Online PR és kommunikációs kampányok
- E-mail marketing
- Hírlevelek
- Blog létrehozása és karbantartása
- Weboldal létrehozása és karbantartása
- Google Kulcsszó-kampány (Adword)
- Közösségi média- fiókok létrehozása és adminisztrálása
- SEO, kereső programokba való beírás, tartalom létrehozása

 • desktop
 • desktop

Branding

Creare identitate corporativă: naming logo slogan coli cu antet personalizate plicuri personalizate mape de prezentare cărţi de vizită Branding Consultanţă şi strategii dezvoltare brand Design & copywritting: flyere pliante broşuri cataloage afişe, postere autocolante Medisprof Postere de prezentare Medisprof Placa de komatex personalizata / invitaţie eveniment / fluturaş campanie 2% Asociatia EcoTransilvania Afiş şi fluturaş de promovare a evenimentului 1/6 bannere, mesh-uri roll-up invitaţii diplome ecusoane calendare materiale speciale - la cerere

Portofoliu

critic
organizare evenimente corporate, copywritting & design materiale de promovare şi prezentare
critic
media relations, comunicate de presa, monitorizare de presa
critic
organizare evenimente corporate in Cluj-Napoca
critic
concepere, redactare şi distribuţie comunicat de presă; raport monitorizare apariţii în presă


critic
website, servicii SEO, stilizare logo, slogan, materiale promovare offline/online


critic
organizare congrese medicale cu participare națională și internațională


critic
blog, social media, materiale de promovare, media relations, audio-video


critic
devoltare campanie de PR, media relations, comunicate de presăcritic
"Maraton Apuseni" - media relations, social media, blog, pancarde motivaționalecritic
media relations - pro bono


critic
concepere flyere și materiale de promovare pentru participare la târg


critic
concepere, redactare și distribuție, comunicate de presă, media relations, pr online


critic
copywritting, materiale prezentare, PPT, Flash (Prezi), design


critic
conferință de presă, media relations, eveniment, design, copywritting materiale


critic
comunicate de presă, media relations, monitorizare de presă


critic
Comunicate de presă, monitorizare de presă, pr online


critic
organizare conferință, comunicate de presă, creare și administrare website și social media


critic
pachet identitate vizuală, creare website


critic
manual de identitate, campanie PR, media relations, comunicate de presă, monitorizare de presă


critic
pachet de identitate vizuală, campanie PR, campanii virale, media relations, promovare online


critic
conferință presă, media relations, organizare round table, comunicat de presă, evenimente corporate


critic
campanie de promovare outdoor și online, spoturi radio


critic
media relations, blog, social media, design, copywritting, comunicate de presă, pr online


critic
media relations, blog, social media, simpozioane, cursuri medicale, evenimente, design, copywritting, csr


critic
Design, copywritting materiale de promovare


critic
media relations, suport logistic târguri și expoziții, stand, road-show, prezentări de produs


critic
Comunicate presă, monitorizare presă, app new-media, advertorial, publicitate online


critic
Campanie de rebranding, pachet de identitate vizuală, creare și administrare website


critic
suport logistic organizare traininguri


critic
media relations, studiu de cercetare a satisfacției clienților, copywritting, design materiale


critic
organizare congrese medicale (peste 1000 pers.) cu participare națională și internațională


critic
branding, website, blog, social media, media relations, campanie PR, sondaje, database


critic
organizare congres medical, creare și administrare website, social media eveniment


critic
layout website, scrisori de mulțumire pentru clienți, film premiere Italia


critic
copywritting, design materiale promovare, scrisori de mulțumire, diplome și cadouri promoționale


critic
identitate vizuală, PR online


critic
media relations